Healing & massage

Een aanraking kan meer doen dan woorden, en zal angst en stress verminderen.

Healing: een magisch medicijn…

Zielstherapie

Een gevoel van begrip naar elkaar, iets wat deze tijd nodig heeft.♥

Individueel, relatie of kinder ouder therapie.

Aanraking als medicijn

Wil jij liever gewoon even tijd voor jezelf in ontspanning en het gevoel ervaren van even niks.
heling of genezing

De pijn die je voelt is een boodschap

 

De pijn die je voelt is een boodschap. 

PIJNVRIJ…Loop je al jaren bij de dokter, fysio of psycholoog en neemt de pijn maar niet af of keert deze constant terug? 

Ik ben geen dokter, geen fysiotherapeut en ook geen psycholoog, al had ik het graag willen zijn. Want het is een geweldige missie om daarin mensen te helpen.  

Maar wel mag ik mezelf een healer, lichaamsgerichte trauma therapeut, health coach, psychosociaal en paramedisch therapeut & teacher noemen. 

Wist je dat een depressie vaak een roep is van het lichaam voor expressie… 

 

Wat is het verschil tussen heling of genezing? 

Helen is iets anders dan genezen, met helen bedoel ik niets zweverigs. 

Helen is een meer alomvattende vorm van herstellen. Genezen wil zeggen dat een fysiologisch probleem is verholpen, helen wil zeggen dat onderliggende patronen en oorzaken weer op orde komen. 

Soms kan je genezen en niet helen, je rug doet bijvoorbeeld geen pijn meer, maar de onderliggende stress die de pijn deed ontstaan is niet ontdekt en ook niet in orde gebracht. Dan is de kans aanwezig dat de pijn zicht herhaald of in een andere vorm zich terugkeert. 

 

Ik ken veel mensen waarbij de pijn terugkeert, en daarbij benoemen ze: ja dat is gewoon een zwakke plek of ja dat had mijn vader of moeder ook, of ik dat die zware krat niet uit de auto moeten tillen. Maar weet dat dat niet de reden is, je bent genezen en niet geheeld in diepere lagen.

Genezen is herstellen en weer zo te worden hoe je was.  

Helen is het vinden van liefde, vergeving en vrede. 

Durven helen is groter dan je denkt, durf jij de weg van pijn te lopen, het zal je nieuwe inzichten geven. 

Hoe is de pijn ontstaan en durf jij je pijn aan te kijken?  

Pijn is een disconnectie van je mind en body, ik leer je mindfulness te zijn om je meer gewaar te worden waardoor er heelheid van denken en voelen kan komen. Lichamelijk te leren ontdekken en te bewegen zodat er weer her verbinding kan ontstaan en dus heling.

Uiteindelijk kan deze therapie je diepere lagen helen!!!  

Ik geheel dingen combineer en een psychotherapeutische evenals personal trainer & yoga benadering toepas, zodat deze elkaar aanvullen en een geheel vormen. Zoals psychodynamische cognitief gedrag therapie, systeem & lichaamsgericht therapeutische technieken. 

 

 

 

Contact op zielsniveau

Elkaar leren begrijpen op zielsniveau, soms zitten we vast in onze eigen gedachte’s.

Wat is nu zielsniveau?

Ik help je daar te komen samen met jouw partner, kind of ouder. Herken je het dat je iets verteld of zegt en de dag daarna is het alweer vergeten en gebeurt het weer.

Door op zielsniveau te werken, komt er respect en wordt je echt gehoord. Een gevoel van begrip naar elkaar, iets wat deze tijd nodig heeft.♥

Het is tijd om de natuurlijke krachten die onderdrukt of verloren waren weer wakker te schudden. Geen hocus pocus (-; maar gewoon weer jezelf zijn.

Kom eens naar mij toe als je de weg niet meer weet.

 

 

Zielstherapie
€66 excl. btw

Mensen die nooit de verbinding met hun lichaam hebben gemaakt, hanteren hun niet-verbinding door hun ervaring te spiritualiseren. Vele zijn niet verbonden met hun lichaam en wanneer hun wordt gevraagd wat ze in hun lichaam voelen, vinden ze dit een moeilijke vraag die angst oproept en vaak onmogelijk te beantwoorden is.

Veel spirituele activiteiten richten zich op top-down heling. In vele gevallen leidt dit tot geen succes, totdat ook het lichaam in acht wordt genomen. Spiritueel belichamen en niet een lege denkbare of verzonnen spirituele ontwikkeling. Wat heel veel weerstand, leegte, eenzaamheid en onbegrip veroorzaakt.

Vroegkinderlijk trauma activeert een energie en zelfgewaarzijn alsof je omhooggetrokken wordt weg van de grond, uit het lichaam en in het hoofd geconcentreerd. Meestal houden deze mensen zich gewaar in het energetisch veld, en kunnen energetisch gezien goed afstemmen. De pad van heling is herverbinding, het lichaam benaderen, trauma release vanuit het lichaam en daarbij verwerking van je kindsdeel.

Verbindingsdynamiek

Spiritualiteit

 

Ik richt me tijdens een sessie vooral op bottom-up, waarin je gaat leren energetische grenzen aangeven, omgaan met je overgevoeligheid, en weer een veilig gevoel te ontwikkelen in en met je onderbuik gevoel.

Mensen die op jonge leeftijd getraumatiseerd zijn geraakt verbreken energetisch gezien de verbinding met de grond. En voelen zich vaak onbegrepen, en zijn op zoek naar “echte” verbinding en zijn er tegelijkertijd bang voor.

Herstel je verbinding….

Kom je spiritualiteit belichamen

Lieve jij , ga je met mij mee op ontdekkingstocht naar je innerlijk kracht? Durf jij te werken aan je pijn?

Geef jezelf het geschenk en ontdek samen met mij de sleutels tot een leven van verbondenheid. Je ervaart een innerlijke rust, en hoeft niet meer te bevriezen, vluchten en vechten.

Maar je mag gewoon ‘zijn’, en weer van jezelf leren houden.

           Mediumschap

Na de opleiding Mediumschap & trancehealing en paramedische & psychosociaal therapeut heb ik weer leren verbinden. Als klein kind had ik al moeite met mijn gevoelens, ik droeg veel te vroeg andermans zijn energie en emoties. Zo ben ik steeds meer gaan reizen naar oude zielsdelen, innerlijk kind, vorige zelve, hogere zelve, heilige meesters, krachtdieren, auralifters en engelen.
Ik heb daardoor een diepere verbinding gekregen met mijn spirits, waarbij ik mijn pendel nu niet meer nodig heb.
Paramedisch of medium consult
€66 excl btw

Door angsten, blokkades, onzekerheden of traumatische gebeurtenissen zijn we het contact verloren. Het is nodig om echt je emoties te doorvoelen en dat heeft dapperheid nodig.
Door dit aan te gaan wordt je draagkracht groter. Zo ervaar je echt verlichting, wetend dat iedere emotie gevoeld mag worden. 

 

Paramedische en psychosociale consult: betekenis te geven van ziektebeelden.

 De liefde die ons bindt, sterft nooit. Jij daar, ik hier……

Tijd voor jezelf en ontspanning

Aanraking als medicijn

Een massage is een positieve prikkel bij helende aanraking, het verhoogt je oxytocine of ook wel ‘knuffelhormoon’ of ‘gelukshormoon’ genoemd. Zorgvuldige stimulering van de huid zou weleens een magisch medicijn kunnen zijn. Het zorg dat je meer in het nu blijft en je je huidhonger voedt.

Wil jij liever gewoon even tijd voor jezelf in ontspanning en het gevoel ervaren van even niks. Gewoon even ‘zijn’ tussen de drukte van je dagelijkse dingen.

Dan geef ik ook massages met als doel dat je lijf en geest weer stroomt van energie, door middel van het lichaam tot rust te brengen komt ook de geest tot rust. Ik stimuleer de meridianen waardoor de stroom van levensenergie (chi, prana) wordt bevorderd en eventuele energie blokkades worden opgeheven.

Je levensenergie bereikt iedere cel in je lichaam. Als deze ongestoord door ons lichaam kan stromen is ons lichaam gezond. Echter, als de energiestroom stagneert of geblokkeerd is, ervaar je klachten. Extreme kou of hitte, stress, emoties, verwondingen, een verkeerd bewegings- of voedingspatroon en ziekteverwekkers kunnen onze energiestroom nadelig beïnvloeden.

Een energetische healing is veel meer dan alleen je handen op iemand leggen. Healing is aangeven waar, hoe en waarom je healt, zodat iemand zichzelf kan transformeren en weer in balans kan komen met het leven zelf en zijn of haar levenspad.

We gaan kijken naar waar de blokkade vandaan komt en welke energie er vast zit.

De combinatie van trancehealing en reiki, we de diepere lagen van je energieveld helen en daardoor de geest tot rust brengen.

Hotstone massage met kristallen en stenen.
€66 duur behandeling 60 min excl btw
€88 duur behandeling 90 min excl btw
Energetische Healing
€66 duur behandeling 75 min excl btw

De healing met Reiki ontspant de spieren, stimuleert het geluksgevoel, en brengt Yin terug in je leven. Brengt je geest en aura tot rust en de chakra’s weer in balans. Kom dichter bij jezelf en laat je levensenergie stromen.

Ontspanningsmassage
€33 duur behandeling 30 min excl btw
€55 duur behandeling 60 min excl btw
€77 duur behandeling 90 min excl btw

Kom volledig tot rust, even niks dan gewoon zijn en je lijf voelt als herboren, of  geef het een ander cadeau.♥

Geef kleur aan je leven.♣

Contact

Plan hier zelf je afspraak in.

Mocht er een datum niet bij staan of zit deze vol, schroom dan niet om even een mailtje te sturen. Heb je last minute tijd, app dan even T06-19202959. Ik antwoord wanneer ik kan.  Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Ik kom je financieel graag tegemoet voor iemand die het nodig heeft. ♥