Spirituele verbinder

Een spirituele ervaring zal je standpunt veranderen en je het grotere geheel laten zien.
Beweging

Dat we allemaal verbonden zijn met elkaars gelijke

Dat we allemaal verbonden zijn met elkaars gelijke. De ene kan niet bestaan zonder het andere. Soms heb je het gevoel dat je gewoon ergens of bij iemand hoort te zijn, wat maakt dat gevoel of het weten? Ik help je met inzicht in zo’n situatie en wellicht met je gevoelens voor jezelf of voor elkaar. Soms zit je even vast in je leven. Ik laat je weer bewegen.

Op maat per individu

Gewoon puur zijn met jezelf en de ander. Dit kan met verschillende technieken bereikt worden en wordt per individu op maat gemaakt. Dit kan zowel met een drum bereikt worden, een meditatie of een krachtoefening, een expressie vanuit de yoga of een beweging voor lichaam en geest. Al mijn persoonlijke facetten die ik in kan zetten om samen naar binnen te keren. Vaak wordt alleen het brein aangepakt of wijs je een vinger naar de ander. Daarmee drijf je steeds verder weg van je eigen ziel/kern. Heb je het gevoel dat hij/zij een andere taal spreekt? Ik geef je hier inzicht in. Het is tijd om de natuurlijke krachten die onderdrukt of verloren waren weer wakker te schudden. Geen hocus pocus (-; maar gewoon weer jezelf zijn.

Zielstherapie

individuele, relatie of kinder ouder therapie.

Aanraking als medicijn

Wil jij liever gewoon even tijd voor jezelf in ontspanning en het gevoel ervaren van even niks.
trauma en gezonde relaties

Lichaamsgerichte Trauma therapie

De confrontatie met je trauma aangaan geeft je eindelijk de kracht om je eigen pad en flow te vinden. Om verantwoordelijkheid te nemen voor wat van jou is en bij anderen te laten wat van hen is, gezonde relaties op te bouwen, en vooral weer op jezelf te kunnen vertrouwen. Je kunt de littekens die achter zijn gebleven accepteren, maar je wordt niet langer bestuurd door weggestopte pijn. Het geeft kracht om de donkerste en engste stukjes in jezelf aangekeken te hebben. Daarna wordt alles lichter en helder.

 

Kinderen hebben nog niet de woorden en het begrip om traumatische gebeurtenissen te kunnen plaatsten. De ervaringen gaan een soort afgesplitst deel van je persoonlijkheid vormen, vaak bestaande uit beelden, gevoelens, misschien herinneringen aan geuren en geluid. Als dit verhaal nooit wordt vertaald naar begrijpelijke taal, kan het ook niet geïntregeerd worden in je persoonlijkheid en zelfbeeld.

Misschien herken je dit en weet dat je dus nog veel te onderzoeken hebt, om je helderheid en vrijheid te laten ervaren. Het afgespleten deel kan je blijven verrassen in je dagelijks leven en je een machteloos gevoel blijven geven.

Lieve jij , ga je met mij mee op ontdekkingstocht naar je innerlijk kracht? Geef jezelf het geschenk en ontdek samen met mij de sleutels tot een leven vol vervulling. Je ervaart een innerlijke rust, en hoeft niet meer te bevriezen, vluchten en vechten. Maar je mag gewoon ‘zijn’, en weer van jezelf leren houden.

 

Werkwijze

In een sessie ga ik op zoek naar de gezonde individu die onder het getraumatiseerde persoon ligt, dat deel wat er niet mocht zijn of nooit de kans heeft gekregen om tot uitdrukking te komen.

In de eerste sessie bouwen we eerst op naar een veilige basis, vanuit daar gaan we naar de bron. Waardoor je ziet dat jij de bron bent, en niet datgene dat je triggert. Weet dat het niet gaat om het uitwisselen van herinneringen, maar om jouw als persoon te verruimen, zodat er ruimte ontstaat voor al je emoties en er alle delen van jouw mogen zijn.

We kunnen zo snel gaan als het kwetsbare deel van jouw kan gaan, je hebt elkaar nodig om jezelf te voelen. Contact heelt. Ik werk samen met je lichaam om je sterker te laten voelen, daar ga ik je draagkracht versterken om te kunnen helen.

Ik wil je een zo fijn mogelijk behandel klimaat geven. Van overleven, naar leven. We are no human doing, we are human beings ♥

Wil je eerst een korte kennis makings gesprek, stuur mij een bericht. 

Nieuw: maand actie, 3 sessies voor 170 (1 sessie normaal 66)

♥ in respect, vertrouwen, open en zachtheid.

♥ je ziel is de puurste vorm van jou.

Contact op zielsniveau

Dit brengt je niet alleen dichter bij de ander maar vooral bij jezelf. Vaak wordt er van alles verteld, maar de kern of de ziel wordt niet geraakt. Deze therapie gaat verder dan alleen woorden. Ik werk niet vanuit een boekje of een richting. Ik werk vanuit expressie en met de ziel, dat is wat iedereen heeft en ieder raakt. Contact op zielsniveau. Dat is een prachtig cadeau aan jezelf, of investering als koppel of als ouder en kind.

Elkaar leren begrijpen op zielsniveau.

Wat is nu zielsniveau? Ik help je daar te komen samen met jouw partner, kind of ouder. Herken je het dat je iets verteld of zegt en de dag daarna is het alweer vergeten en gebeurt het weer. Door op zielsniveau te werken, komt er respect en wordt je echt gehoord. Een gevoel van begrip naar elkaar, iets wat deze tijd nodig heeft.♥

Kom eens naar mij toe als je de weg niet meer weet.

Zielstherapie
€66 excl. btw
Tijd voor jezelf en ontspanning

Aanraking als medicijn

Een massage is een positieve prikkel bij helende aanraking, het verhoogt je oxytocine of ook wel ‘knuffelhormoon’ of ‘gelukshormoon’ genoemd. Zorgvuldige stimulering van de huid zou weleens een magisch medicijn kunnen zijn. Het zorg dat je meer in het nu blijft en je je huidhonger voedt.

Wil jij liever gewoon even tijd voor jezelf in ontspanning en het gevoel ervaren van even niks. Gewoon even ‘zijn’ tussen de drukte van je dagelijkse dingen. Dan geef ik ook massages met als doel dat je lijf en geest weer stroomt van energie, door middel van het lichaam tot rust te brengen komt ook de geest tot rust. Ik stimuleer de meridianen waardoor de stroom van levensenergie (chi) wordt bevorderd en eventuele energie blokkades worden opgeheven.

De levensenergie (chi) bereikt iedere cel in je lichaam. Als deze ongestoord door ons lichaam kan stromen is ons lichaam gezond. Echter, als de energiestroom stagneert of geblokkeerd is, ervaar je klachten. Extreme kou of hitte, stress, emoties, verwondingen, een verkeerd bewegings- of voedingspatroon en ziekteverwekkers kunnen onze energiestroom nadelig beïnvloeden.

Een energetische healing is veel meer dan alleen je handen op iemand leggen. Healing is aangeven waar, hoe en waarom je healt, zodat iemand zichzelf kan transformeren en weer in balans kan komen met het leven zelf en zijn of haar levenspad. Kijkend naar waar de blokkade vandaan komt en welke energie er vast zit. Combinatie van trancehealing en reiki, we de diepere lagen van je energieveld helen en daardoor de geest tot rust brengen.

Hotstone massage met kristallen en stenen.
€66 duur behandeling 60 min excl btw
€88 duur behandeling 90 min excl btw
Energetische Healing
€66 duur behandeling 75 min excl btw

De healing ontspant de spieren, stimuleert het geluksgevoel, en geeft inzicht in je leven. Brengt je geest en aura tot rust en de chakra’s weer in balans. Kom dichter bij jezelf en laat je levensenergie stromen.

Ontspanningsmassage
€33 duur behandeling 30 min excl btw
€55 duur behandeling 60 min excl btw
€77 duur behandeling 90 min excl btw

Kom volledig tot rust, even niks dan gewoon zijn en je lijf voelt als herboren, of  geef het een ander cadeau.♥

Geef kleur aan je leven.♣

“Ongemak of zelfs pijn is niets anders dan een signaal van de ziel om jou te doen laten transformeren”

Mediumschap is het talent, het vermogen of gave, hoe je het ook wilt zien om contact te leggen. Het vermogen om een overleden dierbare te voelen en te begrijpen. Ik heb mijn mediamieke gevoelens ontwikkeld, waardoor ik contact kan leggen met overledenen. Het vermogen om een overleden dierbare te voelen en begrijpen. Mediumschap heeft mij weer doen verbinden met het geheel.

“Mediumschap heeft me handvaten gegeven”

Na de opleiding Mediumschap & trancehealing en paramedische & psychosociaal therapeut heb ik weer leren verbinden. Als klein kind had ik al moeite met mijn gevoelens. Dat voelde ook alsof dat niet van mij was en wist dat stiekem ook. Door verder te gaan en dieper te voelen kwam dit gevoel ook uit een vorig leven, wat mij een bevrijding heeft gegeven en een dieper weten in mij heeft geraakt. Zo ben ik steeds meer gaan reizen naar oude zielsdelen, innerlijk kind, vorige zelve, hogere zelve, heilige meesters, krachtdieren, auralifters en engelen. Ik heb daardoor een diepere verbinding gekregen met mijn spirits, waarbij ik mijn pendel nu niet meer nodig heb.
Paramedisch of medium consult
€66 excl btw

Door angsten, blokkades, onzekerheden of gebeurtenissen zijn we het contact verloren. Als je dit weer wilt activeren mag je al je angsten, blokkades, gebeurtenissen, gaan herbeleven en transformeren. Het is nodig om echt je emoties te doorvoelen en dat heeft dapperheid nodig. Door dat toe te laten, word je uiteindelijk ook minder geraakt, want er zit geen oud vuil meer. Zo ervaar je echt verlichting, wetend dat iedere emotie gevoeld mag worden.
Je krijgt weer een zuivere verbinding. Een verbinding met je hogere zelf en je ziel. Zo kunnen er tijdens een consult deels zelve, vorige levens, innerlijk kind, hogere zelf, overleden dierbare, gidsen, auralifters, entiteiten, engelen,  krachtdieren, natuur spirits etc. aan bod komen en contact met ons zoeken. Zet jezelf letterlijk en figuurlijk in het licht!!! 

 

Paramedische en psychosociale consult: betekenis te geven van ziektebeelden, als: gewrichtspijnen, artritis en reuma. Astma en bronchitis. Gewrichtspijnen en de zin en onzin van chronische ziektebeelden. Hart, long, lever, gal en milt verstoringen. Kankers en tumoren. Huidziekten en andere allergieën. Hoofdpijnen en migraine. Ontstekingen, spierziekten, stress gerelateerde problematieken. Depressies en vermoeidheid. Stemmingswisselingen, borderline en schizofrenie. etcetra.

Ik maak directe communicatie met de ziel, het Hoger Zelf, het lichaamsbewustzijn en met ziektes en organen.

De symbolistische taal te gebruiken van de betreffende ziektebeelden en deze om te zetten in bruikbare en begrijpbare taal. Het heeft allemaal verbinding met de diepere ziel die gezien en gevoeld wilt worden. Door dit te erkennen geeft rust en blijvende liefde naar het grote geheel. De liefde die ons bindt, sterft nooit. Jij daar, ik hier……

Kom erachter wat een ziekte of pijn jouw vertellen ♥

Ik geef je hierin graag inzicht. Een pijn of ziekte is niet je vijand maar een een vriend om je dichterbij jezelf te brengen.
voorouderlijk trauma

Mediumschap

Tijdens dit consult maak ik gebruik van trance healing, waardoor we contact maken en antwoord krijgen op diverse levensvragen. Het eerste consult is er om de vragen te stellen en een meditatie. Vanuit daar gaan we dieper kijken wat er nodig is.

Herken jij jezelf hierin:

• erfelijke overdracht 

• erg gevoelig zijn, en hier niet mee overweg kunnen

• een verbroken of afstandelijke relatie met je moeder

• ik kan gemakkelijk iemand pleasen, waardoor ik over mijn grenzen ga

• ik blijf continue bezig met een betere versie van mezelf te maken

• Ik heb mijn familie afgewezen

• ik kan geen kinderen krijgen

Misschien heb je dan last van een erfenis van een familie trauma. Iedereen draagt bewust of onbewust een trauma met zich mee. Maar hoe pak je dit aan? Trance mediumschap roept bij veel mensen een angst op. Dit is heel logisch en deze angst zit hem in het onbekende. Tijdens het eerste consult gaan we dus kijken hoe we je veilig kunnen stellen, en wat daarvoor nodig is. Ook kunnen er nog verloren delen van jouw vast zitten in een trauma stuk van dit leven, ook daar kunnen we naar kijken. Laat me je helpen.

 

Trance healing

Even verzachten en ont-moet alle delen in jezelf, laat een huidige klacht transformeren naar `liefde en begrip’.

Boek hieronder je medium consult.

helderhorend~helderwetend~helderziend~helderruikend

Wat is de ziel

 

 

 

De ziel is de puurste vorm van ons weten. Wij identificeren ons vaak met ons brein. We denken te weten wie we zijn, maar we zijn niet onze gedachtes. Doordat we ons brein veel activeren, verliezen we het contact. Ook wordt ons al vroeg geleerd dat we ‘iets’ moeten zijn. Een hoofd vol gedachtes, waar je aan moet voldoen. Dit brengt ruis, waardoor we onze gedachtes niet meer zien als ingevingen.
Want gedachtes zijn ingevingen, meer is het niet.

In veel behandelingstechnieken wordt er over je gedachtes gepraat en dat voedt de gedachte nog meer. Het raakt niet de ziel. Door je overtuiging of oordeel (over je gedachtes) los te laten, kom je bij je hogere zelf, je ware zelf, de hoogste staat van ons bewustzijn.

Het punt waar de ziel en persoonlijkheid samen komen.

Deze staat maakt je toegankelijk om spirituele boodschappen te ontvangen. Het is verbonden met je levensdoel en het herinnert je eraan wie je werkelijk bent. Ik organiseer lichtcirkels met gelijkgestemde om dit te ervaren. Samen in verbinding en met de energie, versterkt dit elkaar

 

Contact

Plan hier zelf je afspraak in.

Mocht er een datum niet bij staan of zit deze vol, schroom dan niet om even een mailtje te sturen. Heb je last minute tijd, app dan even T06-19202959. Ik antwoord wanneer ik kan.  

Ik kom je financieel graag tegemoet voor iemand die het nodig heeft. ♥