Spirituele verbinder

Een spirituele ervaring zal je standpunt veranderen en je het grotere geheel laten zien.
Beweging

Dat we allemaal verbonden zijn met elkaars gelijke

Dat we allemaal verbonden zijn met elkaars gelijke. De ene kan niet bestaan zonder het andere. Soms heb je het gevoel dat je gewoon ergens of bij iemand hoort te zijn, wat maakt dat gevoel of het weten? Ik help je met inzicht in zo’n situatie en wellicht met je gevoelens voor jezelf of voor elkaar. Soms zit je even vast in je leven. Ik laat je weer bewegen.

Op maat per individu

Gewoon puur zijn met jezelf en de ander. Dit kan met verschillende technieken bereikt worden en wordt per individu op maat gemaakt. Dit kan zowel met een drum bereikt worden, een meditatie of een krachtoefening, een expressie vanuit de yoga of een beweging voor lichaam en geest. Al mijn persoonlijke facetten die ik in kan zetten om samen naar binnen te keren. Vaak wordt alleen het brein aangepakt of wijs je een vinger naar de ander. Daarmee drijf je steeds verder weg van je eigen ziel/kern. Heb je het gevoel dat hij/zij een andere taal spreekt? Ik geef je hier inzicht in. Het is tijd om de natuurlijke krachten die onderdrukt of verloren waren weer wakker te schudden. Geen hocus pocus (-; maar gewoon weer jezelf zijn.

Individuele therapie, relatietherapie, kinder en ouder therapie.

Aanraking als medicijn

Wil jij liever gewoon even tijd voor jezelf in ontspanning en het gevoel ervaren van even niks.

♥ in respect, vertrouwen, open en zachtheid.

♥ je ziel is de puurste vorm van jou.

Contact op zielsniveau

Dit brengt je niet alleen dichter bij de ander maar vooral bij jezelf. Vaak wordt er van alles verteld, maar de kern of de ziel wordt niet geraakt. Deze therapie gaat verder dan alleen woorden. Ik werk niet vanuit een boekje of een richting. Ik werk vanuit expressie en met de ziel, dat is wat iedereen heeft en ieder raakt. Contact op zielsniveau. Dat is een prachtig cadeau aan jezelf, of investering als koppel of als ouder en kind.

Elkaar leren begrijpen op zielsniveau.

Wat is nu zielsniveau? Ik help je daar te komen samen met jouw partner, kind of ouder. Herken je het dat je iets verteld of zegt en de dag daarna is het alweer vergeten en gebeurt het weer. Door op zielsniveau te werken, komt er respect en wordt je echt gehoord. Een gevoel van begrip naar elkaar, iets wat deze tijd nodig heeft.♥

Kom eens naar mij toe als je de weg niet meer weet.

Individuele therapie, relatietherapie en kindertherapie
€66,-
Tijd voor jezelf en ontspanning

Aanraking als medicijn

Een positieve prikkel bij helende aanraking, het verhoogt je oxytocine of ook wel ‘knuffelhormoon’ of ‘gelukshormoon’ genoemd. Zorgvuldige stimulering van de huid zou weleens een magisch medicijn kunnen zijn. Het zorg dat je meer in het nu blijft en je je huidhonger voedt.

Wil jij liever gewoon even tijd voor jezelf in ontspanning en het gevoel ervaren van even niks. Gewoon even ‘zijn’ tussen de drukte van je dagelijkse dingen. Dan geef ik ook massages met als doel dat je lijf en geest weer stroomt van energie, door middel van het lichaam tot rust te brengen komt ook de geest tot rust. Ik stimuleer de meridianen waardoor de stroom van levensenergie (chi) wordt bevorderd en eventuele energie blokkades worden opgeheven.

De levensenergie (chi) bereikt iedere cel in je lichaam. Als deze ongestoord door ons lichaam kan stromen is ons lichaam gezond. Echter, als de energiestroom stagneert of geblokkeerd is, ervaar je klachten. Extreme kou of hitte, stress, emoties, verwondingen, een verkeerd bewegings- of voedingspatroon en ziekteverwekkers kunnen onze energiestroom nadelig beïnvloeden.

Een healing is veel meer dan alleen je handen op iemand leggen. Healing is aangeven waar, hoe en waarom je healt, zodat iemand zichzelf kan transformeren en weer in balans kan komen met het leven zelf en zijn of haar levenspad.

Hotstone massage met kristallen en stenen.
€66,- duur behandeling 60 min
€88,- duur behandeling 90 min
Energetische Healing
€66,- duur behandeling 75 min

De healing ontspant de spieren, stimuleert het geluksgevoel, verhoogt de weerstand, en geeft inzicht in je leven. Brengt je geest en aura tot rust en de chakra’s weer in balans. Kom dichter bij jezelf en laat je levensenergie stromen.

Ontspanningsmassage
€33 duur behandeling 35 min
€55,- duur behandeling 60 min
€77,- duur behandeling 90 min

Kom volledig tot rust, even niks dan gewoon zijn en je lijf voelt als herboren.

*maak een offer en geef het een ander cadeau

Geef kleur aan je leven.

Contact 

Wil je meer weten over mijn consulten?

Stel je vraag gerust, ik denk graag met je mee.
Ik kijk er naar uit wat van je te horen.
Cadeautip: een portret of massage.

Privacy verklaring

8 + 2 =