Wie ben ik

Als kind was ik al anders dan anderen. Ik was veel gevoeliger dan een ander. Daardoor viel ik overal buiten de boot en was het niet fijn om met mij om te gaan, dus had ik mezelf weggestopt en vooral mijn gevoelens. Nergens liet ik mijn ware ik zien, dus had ik altijd moeite met mezelf. Naarmate ik ouder werd, heb ik zo mijn systeem versterkt om steeds een betere versie van “Cindy” te worden.

Sterker, beter, liever, slimmer, mooier, dunner, ik moest het allemaal zijn. En vooral met de maatschappij mee gaan.

Ontwikkeling

Zoeken naar voldoending

Begrijp me niet verkeerd, het heeft me heel veel gebracht, werkend op een cruiseschip dat dobberde van Tahiti tot Hawaï, vierde van Europa met een Crossfit wedstrijd, diverse trainingen en cursussen om te ontwikkelen. Overal werkende om, maar te zoeken naar datgene wat me voldoening gaf en waardoor ik gezien werd.

Inzicht

Maar overal kwam ik een leeg gevoel tegen. Dit gaf me geen voldoening, sterker nog het bracht me steeds verder weg van mijn ware zelf. Totdat ik een ongeluk kreeg…Ik werd aangereden door een auto van mijn fiets en belandde op de grond met een hersenschudding en redelijk wat kneuzingen. Door het ongeluk heb ik me doen beseffen dat ik dit deed en een inzicht in mijn leven gegeven. Ieder ongeluk heeft namelijk echt een reden en mij dus een duwtje in de rug gegeven om op eigen benen te staan.
Kennis & Kunde

Steun in het spirituele

Wel heb ik in mijn leven altijd steun gevonden in het spirituele van pendelen tot foto’s lezen, intuitieve cursus,  dans, klankheling, schilder art, mantra’s zingen, jouw zijn,  sjamanisme, kristallen heling, numerologie, vijf elementen leer, tantra, paardenheling, health coach, holistisch leven/massage, Natural horsemanship & klassieke rijkunst, mindfulness training, yin yoga, lichaamsgerichte trauma therapie, reiki en “Paramedisch & Psychosociaal mediumschap” en “Mediumschap &Trancehealing Therapeut”.

Het ongeluk heeft me een diepgaand donker proces gegeven wat me heeft doen afvragen: ‘Oke Cindy wat wil je er nu mee doen, met al jouw kennis en deze vorm van verlichting?’ Nee voor mezelf beginnen dat durf ik niet. Er kwamen veel angsten naar boven en oordelen over mezelf. In de tijd van mijn herstel is Brenda op mijn pad gekomen en nu werken we samen met paarden. Binnen 5 min had ze al mijn angsten en oordelen van tafel geveegd: hup en gaan! Wat houdt je tegen en heb je te verliezen? Hoe mooi, precies wat ik nodig had.

Natuurlijk paarden trainen

Ik geef trauma paarden een tweede kans. Heb je geen klik met je paard of vertoont je paard gedrag waar jij je geen raad mee weet? Ik kan je helpen!

Spirituele verbinder

Ik help je met inzicht in bepaalde situaties en wellicht met je gevoelens voor jezelf of voor elkaar. Soms zit je even vast in je leven. Ik laat je weer bewegen.

Ziels verbinding

Ziels verbinding, de verbinding om jezelf beter te leren kennen en te ontwikkelen. Bekijk het aanbod voor therapie trajecten en cursussen.

Healing art

Kunst wordt in mijn ogen nogal vlug kunst genoemd, maar als je vanuit je gevoel iets op het doek brengt, komt er iets anders. Ik noem het ‘Healing art’ .
Opleiding

Boodschappen en inzichten

Het ongeluk en vooral het langdurige herstel van mijn brein veranderde mijn manier van denken en voelen. Ik mocht namelijk niet veel doen en mijn leven werd echt “stil” gezet. Zo niks voor mij, want als er iemand altijd bezig was, dan was ik dat wel, hup en door. Maar het heeft mijn denkpatronen doen doorbreken, het heeft me een inzicht gegeven in mijn levenspad. Naarmate mijn herstel werd ik me bewust van wat ik nu echt nodig heb en wat mijn missie is.

Daaruit is er een nieuwe gedaante van “Cindy” tevoorschijn gekomen uit het zaadje wat ik al eerder had geplant.

Nu bruis ik weer van energie, door gewoon mij te zijn! Het is mijn open en gevoeligheid die maakt tot wie ik ben.

De puur oprechte en gevoelige ik, altijd al geweten dat dit in mij zit.

Verlichte groet Cindy, kind van Maria

Contact

Wil je meer weten over mijn consult of schilderwerk?

Stel je vraag gerust, ik denk graag met je mee.
Ik kijk er naar uit wat van je te horen.
Cadeautip: een portret of massage.

Privacy verklaring

1 + 14 =