Healing art

Kunst wordt in mijn ogen nogal vlug kunst genoemd, maar als je vanuit je gevoel iets op het doek brengt, komt er iets anders. Ik noem het ‘Healing art’.
Verbinding

“Het was voor mij een soort meditatie als ik aan het schilderen was”.

Kunst wordt in mijn ogen nogal vlug kunst genoemd, maar als je vanuit je gevoel iets op het doek brengt, komt er iets anders. Ik noem het ‘Healing art’ zo heb ik mijn schilderijen vanuit mijn gevoel gekliederd, en ik zie ook veel stukken waarmee ik worstelde terug in mijn schilderijen. Maar ook de liefde voor paarde en de liefde voor liefde. Ik kreeg daardoor verlichting, en het was voor mij een soort meditatie als ik aan het schilderen was.


Ik had verbinding op een andere manier, het heeft me sinds 2008 geïnspireerd. Mijn huiskamer hangt vol met mijn eigen werk, en iedere keer als ik iemand nieuws in mijn huis verwelkom, is er een speciale reactie. Ik dacht ik hou het wel alleen voor mijn huiskamer, want het maakt het me wel een beetje fragiel, het is alsof je een kijkje in mijn ziel krijgt. Dat is voor mijn gevoel best gewaagd. Alleen al de mening van andere, kon me al in een ander daglicht zetten. Stel je voor een donker daglicht… Nu zie ik het heel anders, ook alsof ik het niet alleen voor mezelf heb geschilderd, maar ook voor een ander. Het mooie hieraan vind ik dat ieder een ander schilderij aanspreekt, en ieder op hun eigen manier wordt geraakt.

Verbinding

Opdracht op maat

Word jij geraakt door één van mijn schilderijen of heb je een opdracht die jij graag uitgewerkt wilt hebben dat kan. Wil jij een statement in je huiskamer, of in je praktijk? Stuur mij een bericht of dit nu een portret is of een creatief eigen werk, daag me uit en wellicht vormen we een harmonie van licht en heling. Mijn kunst is er ook voor jou, dus spreekt iets je aan kom het live bekijken en wellicht dat mijn werk in jouw kamer zijn licht mag schijnen. Neem hieronder een kijkje wat er nog te koop is.

Healing art

Contact

Wil je meer weten over mijn Healing art?

Stel je vraag gerust, ik denk graag met je mee.
Ik kijk er naar uit wat van je te horen.
Cadeautip: een portret.

Privacy verklaring

6 + 7 =