Yoga

het samenbrengen tot een eenheid van lichaam, geest en ziel. Het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest, denken en voelen, en tussen de buitenwereld en jezelf.

 Yoga

In verbinding met en voor jezelf, je innerlijke kracht te vinden vanuit heel je lichaam en geest.

De filosofie van het fysieke welzijn.

Een yoga voor iedereen.

Yin Yoga

 Yin yoga is de tegenhanger van ons hectische leven, yin energie hebben we nodig voor verzorgende, herstel van ons lichaam en onze algehele energie. 

THE CALM IN THE STORM. 

Yoga nidra

Yoga Nidra of yogaslaap is een bewustzijnstoestand tussen waken en slapen, een staat die optreedt vlak voor het in slaap vallen, meestal veroorzaakt door een geleide meditatie.

 

 Zoek de stilte niet buiten jezelf, maar in jezelf.

Yoga is een compleet programma lichamelijk, mentaal en spiritueel. De voordelen van Yoga: gewichtsverlies, verlichting van slaapproblemen, hormonale onbalans, hoofdpijn, rugpijn, verstopping of darmproblemen, astma & voorhoofdholte ontsteking, beter evenwicht, goede lichaamshouding, meer kracht en soepelheid, minder mentale druk, minder lichamelijke & mentale spanning, beter bloedcirculatie & ademhaling, verbeterde conditie van huid, haar en ogen.

Yoga is goed voor alle leeftijden.

Met de beoefening van yoga worden ook je organen gezonder en gestimuleerd. Het zorgt voor een jonge, frisse uitstraling en instelling die iedereen wenst, zodat je energieker, mooi en zelfverzekerd wordt.

Yoga verhoogd de bloedcirculatie en vergroot lenigheid. Bewegen kan plezierig worden wanner je gewrichten makkelijker gaan functioneren en je spieren soepeler en efficiënter beginnen te werken.

 

traditionele yoga

Yoga is voor iedereen

Geen extra stress door obsessief te sporten en je lichaam en geest meer op stress te jagen maar een bewuste keuze om te leren bewegen. In verbinding met en voor jezelf, je innerlijke kracht te vinden vanuit heel je lichaam en geest. Vooral met de gedeeltes die we vergeten te bewegen waardoor we sneller verouderen,

YOGA HOUDT JE JONG! 

Een flexibel lichaam is een flexibele geest. 

WAAROM TRADITIONELE YOGA? 

  • Energie gevend 
  • Emotioneel in balans 
  • Versterkt je intuïtie 
  • Verbetert je fysieke gezondheid 
  • Maakt creatief 
  • Betere relaties 
  • Flexibele & sterke lichaam en geest 

Misschien heb jij wel al tig verschillende sporten gedaan en niks werkt of voelt goed… tot je controle krijgt over je geest, het is de geest wat ons dwars zit.

Yoga werkt met het lichaam en de geest. 

Yoga
De yoga les bestaat uit de traditionele yoga, wat zich verbind met dynamische stretches , mobiliteit en kracht. Combinatie van pranayama, zelf reflexie, flow, ashtanga, vinyasa, hatha en restorative yoga zoals traditionele yoga bestemd is, afwisseling.
Tarieven

Proefles is gratis

5 lessen   €65

10 lessen €125

Lesrooster

Boekel

Donderdag

Yoga 18.15 – 19.30

Yin 19.30 -20.30

Nidra 20.30 – 21.15

Uden

Vrijdag

Yoga 8.00 -9.15

De bouw van mijn eigen yoga studio is begonnen, een groter aanbod volgt.

Mijn bedoeling is dat je niet een hype voor je ego, techniek of fancy houdingen aanleert, maar een mooi lichaam en geest in verbinding met jezelf en wat zich gemakkelijk aanpast in het leven.

Laat je je verrassen wat het je allemaal kan brengen, de lessen zullen bestaan uit oefeningen, een stukje kennis, ademoefeningen en meditaties en is echt voor iedereen en ieder niveau!  

Door India & Yoga in het speciaal ben ik weer op de juiste weg van balans in deze westerse wereld gekomen.  

Ook wil ik het groepsgevoel versterken om steeds meer te zorgen voor en met elkaar, blij zijn met minder en een groep te maken waarin je jezelf mag zijn!!! 

Steeds meer op zoek te gaan naar je eigen Waarheid en misschien kunnen we daarin elkaar wel vinden… 

 Yoga nidra

Yoga Nidra of yogaslaap is een bewustzijnstoestand tussen waken en slapen, een staat die optreedt vlak voor het in slaap vallen, meestal veroorzaakt door een geleide meditatie.

De focus van deze les zal liggen op het element aarde en het aarden van jezelf.

Yin Yoga

 Yin yoga is een rustige yogastijl waarin diepe ontspanning, mindfulness, mobiliteit & soepelheid van bindweefsel samenkomen. 

Onze westerse manier van leven is heel erg yang georiënteerd, gericht op presteren, vooruitgang, activiteit en doelgericht. Als we langdurig te veel yang energie hebben en te weinig Yin dan kunnen piekeren, uitputting en burn-out het gevolg zijn. We luisteren vaak pas naar onszelf als we al uit balans zijn en hierdoor een verwonding hebben of ziek zijn.   

We leven veel in ons hoofd en staan vaak niet in contact met ons lichaam. Yin yoga kan ons helpen om beter om te gaan met onze drukke levens en weer in contact te komen met ons lijf.  

In Yin yoga maken we kennis met de kracht van stilte, met een ‘zijn modus’ in plaats van een ‘doe modus’, acceptatie, loslaten en naar binnen kijken.

De yoga is voor ieder geschikt en er is niemand beter dan een ander, het is daar waar we allen gelijk zijn en ieder zijn eigen stuk mag aankijken.  

Boek hieronder je eigen yoga les in. 

Plan hier zelf je yogales in.

Mocht er een datum niet bij staan of zit deze vol, schroom dan niet om even een mailtje te sturen. Heb je last minute tijd, app dan even T06-19202959. Ik antwoord wanneer ik kan.  Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Ik kom je financieel graag tegemoet voor iemand die dat nodig heeft. ♥