Contact

Vervang pijn door met jezelf in contact te komen…

Ben jij bereid om aan je pijn te werken?

 

Cindy heeft mij met haar zachte, intuitieve, warme en krachtige persoonlijkheid geholpen om meer vertrouwen in mijn eigen lichaam en het proces van verwerking te krijgen. Ze creëert een basisveiligheid om pijnpunten aan te kijken en vanuit daar te groeien. Zowel op gebied van massage als therapie vind ik Cindy een hele grote aanrader!

Met Cindy heb ik het heel erg getroffen. Haar massages werken voor mij (met de nodige aandoeningen die ik heb) fantastisch. Het is ontspannend en toch maakt ze mijn lijf ook losser. Verder is Cindy echt een pure vrouw en heeft ze een zeer prettige persoonlijkheid. Al met al een enorme aanrader.
Inmiddels heb ik zowel de massage, de traumatherapie en de BRTT & TRB bij Cindy mogen ervaren. Cindy ziet je echt! Ze voelt haarfijn aan wat er nodig is en mag ontstaan op het moment. Maar checkt dit ook bij je zodat je je veilig voelt. Door deze zachte maar intense benadering met ook ruimte voor luchtigheid, ga ik steeds weer een stukje vrijer en krachtiger naar huis. Ook de nazorg die Cindy biedt is heel waardevol.

 

Heerlijk, diepe ontspanning, deze kundige dame weet wat ze doet. Weet hoe energie (uitwisselen) werkt. Superfijne ervaring!

 

Gisteren bij Cindy een BRTT & breathwork sessie mogen ervaren. Wat een mooie en intense manier van loslaten. Door zowel de spanning als de ontspanning op te zoeken kom je in een diepere laag terecht. Cindy begeleidt je op een zachte, maar doortastende manier waarbij ze de veiligheid goed in de gaten houdt. Echt een aanrader!
Onlangs een heerlijke massage gehad bij Cindy. Ze is erg lief en zacht, echt puur. Wat fijn om helemaal ontspannen en zen de deur uit te gaan. Zeker een aanrader! Ik kom graag nog eens terug.
Ik heb 2 keer een healing bij Cindy gehad en ben beide keren met een heel fijn, zelfverzekerd gevoel weer de deur uit gelopen. Cindy is een onwijs lieve, zachte en kundige vrouw. Ze weet precies de juiste snaar te raken en oude blokkades met liefde de bekijken en om te buigen naar iets moois en positiefs. ze stemt heel goed af op je energie en wat je op dat moment nodig hebt. Ik kom graag nog eens terug!
maak hier je afspraak…
Contact

Wil je meer weten over mijn werk? 

Stel je vraag gerust, ik denk graag met je mee.
Ik kijk er naar uit wat van je te horen.
Cadeautip: een portret of massage.

Privacy verklaring

10 + 2 =