Mediumschap

Mediumschap is het talent, het vermogen of gave, hoe je het ook wilt zien om contact te leggen. Het vermogen om een overleden dierbare te voelen en te begrijpen. Ik heb mijn mediamieke gevoelens ontwikkeld, waardoor ik contact kan leggen met overledenen. Het vermogen om een overleden dierbare te voelen en begrijpen. Mediumschap heeft mij weer doen verbinden met het geheel.

Inzicht

Veel lijden komt voort uit het innerlijk lijden

Veel lijden komt voort uit het innerlijk lijden, wat zich vaak door lichamelijke klachten en pijntjes laat zien. Hierdoor komen er gedachtes over jezelf en over je lichaam. Gedachtes zijn energie. Een medium kan geen geneesheer worden en kan niemand beterschap beloven. Een medium kan echter wel inzicht geven in persoonlijke omstandigheden en oorzaken vanuit de geest. Deze inzichten brengen vaak al stabilisatie of zelfs verbetering van de klacht.
Opleiding

Mediumschap en Trance Healing Therapeut 1

Ik help je graag om je eigen mediamieke gevoelens te ontwikkelen. Zo leer ik jou om te gaan met je gevoelens in het helder wetend, helder voelend, en helderhorend. Een therapeut te worden die in mediumschap en in trance de diepere ziel raakt. Ik leer je contact te maken met je gidsen en overleden dierbare, je hogere zelf en je ziel. Door dit te erkennen geeft rust en blijvende liefde naar het grote geheel. De liefde die ons bindt, sterft nooit. Jij daar, ik hier……

♥ wil jij je zielsmissie volgen?

♥ jezelf verrijken en in jouw licht gaan staan?

♥ beter leren voelen en met emoties omgaan?

♥ vertrouwen op wat je binnen krijgt?

♥ handvaten in voelen wat van jou is?

Dan past deze opleiding bij jou, een nieuwe opleiding in Uden die ik ga begeleiden.

Deze opleiding duurt vier dagen en wordt afgerond met het certificaat Mediumschap & Trance Healing opleiding I Basis. 
Bijdrage: € 595,– incl. boek MediumJaco

Durf jij je zielenpad te bewandelen? Schrijf je in.

Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap

Een disbalans, ziekte, pijn of blokkade is dan ook niets anders dan een signaal van de ziel om het ego, de manifesterende IK, erop te wijzen waar aandacht aan besteed mag worden. Wanneer men niet naar deze signalen luistert, kan ziekte zijn weg vinden. Ongemak of zelfs pijn is niets anders dan een signaal van de ziel om jou te doen laten transformeren. Naast de raadpleging van doktoren en artsen is het buitengewoon noodzakelijk naar de psychische oorzaak van de kwaal te kijken ten uiteinde heling en balans te kunnen weervinden. Op deze wijze kan men de levenslessen eigen maken en evolutie bewust beleven.

♥ wil jij meer diepgang in je behandeling?

♥ inzicht in waarom jou iets overkomt?

♥ anders leren kijken naar toevalligheden?

♥ weten wat een ziekte jou wil vertellen?

♥ meer ballast los te laten?

♥ meer vertouwen hebben op het leven?

Dan past deze opleiding bij jou, ik begeleid deze opleiding in Uden. 

In deze opleiding leer je de taal van de ziel en het signaal van het lichaam, de organen, weer te kennen. Zowel op paramedische als op psychisch sociaal gebied. De informatie leren communiceren van organen, spieren, gewrichten, klieren en andere lichaamsdelen.

De diepere paramedische en psychosociale betekenis te geven van ziektebeelden, als: gewrichtspijnen, artritis en reuma. Astma en bronchitis. Gewrichtspijnen en de zin en onzin van chronische ziektebeelden. Hart, long, lever, gal en milt verstoringen. Kankers en tumoren. Huidziekten en andere allergieën. Hoofdpijnen en migraine. Ontstekingen, spierziekten, stress gerelateerde problematieken. Depressies en vermoeidheid. Stemmingswisselingen, borderline en schizofrenie. etcetra.

Directe communicatie met de ziel, het Hoger Zelf, het lichaamsbewustzijn en met ziektes en organen.

De symbolistische taal te gebruiken van de betreffende ziektebeelden en deze om te zetten in bruikbare en begrijpbare taal.Hoe je deze inzichten kan helen en coachen bij je cliënt.

Deze opleiding duurt vier dagen en wordt afgerond met het examen SNU Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap. Je ontvangt ook het consultenboek Mediumjaco, “Uit het hart gesproken”.

Bijdrage: € 695,– Incl. consultenboek MediumJaco en incl. examen SNU. 

Laat deze opleiding je verrijken.

Healing

Weer in balans komen met het leven zelf en zijn of haar levenspad

Een healing is veel meer dan alleen je handen op iemand leggen. Healing is aangeven waar, hoe en waarom je healt, zodat iemand zichzelf kan transformeren en weer in balans kan komen met het leven zelf en zijn of haar levenspad.

Ik help je graag om je eigen mediamieke gevoelens te ontwikkelen. Zo leer ik jou om te gaan met je gevoelens in het helder wetend, helder voelend, en helderhorend. Ik leer je contact te maken met je gidsen en overleden dierbare, je hogere zelf en je ziel. Ook leer ik je een ander naar een pijn of ziekte te begeleiden, het heeft allemaal verbinding met de diepere ziel die gezien en gevoeld wilt worden. Door dit te erkennen geeft rust en blijvende liefde naar het grote geheel. De liefde die ons bindt, sterft nooit. Jij daar, ik hier……

 Heb je het gevoel dat je kind of jezelf een energie voelt, kom erachter wat het je wilt vertellen.♥

Door ‘Jaco Elken’ zijn opleiding “Paramedisch & Psychosociaal mediumschap” en “Mediumschap &Trancehealing Therapeut”  werden de boodschappen en inzichten die we van de spirits krijgen steeds specifieker en dieper. Healing met mijn gidsen, liefdevol en bewust contact. Waardoor je de ziel raakt en direct contact maakt, in dit leven maar ook van vorige levens, familie karma, auralifters en overleden dierbare, innerlijk kind, en ga zo maar door.

Consult

€66,-
Handvaten

“Mediumschap heeft me handvaten gegeven”

Mediumschap heeft me echt handvaten gegeven en rust in mijn eigen zijn. Als klein kind had ik al moeite met mijn gevoelens. Dat voelde ook alsof dat niet van mij was en wist dat stiekem ook. Door verder te gaan en dieper te voelen kwam dit gevoel ook uit een vorig leven, wat mij een bevrijding heeft gegeven en een dieper weten in mij heeft geraakt. Zo ben ik steeds meer gaan reizen en heb daardoor een diepere verbinding gekregen met mijn spirits, waarbij ik mijn pendel nu niet meer nodig heb
Consult

Consult boeken

Stel je vraag gerust, ik denk graag met je mee.
Ik kijk er naar uit wat van je te horen.

Privacy verklaring

8 + 15 =