Ziels verbinding

Een plek voor heling, jezelf weer ont-moeten, en je weer terug brengen naar gewoon “zijn”. Bekijk het aanbod van therapie/trauma trajecten en cursussen. Door  je zielsverbinding te maken, leer je jezelf weer kennen en je zo in balans te houden. Trauma verwerking Boekel.

Therapie trajecten

Veel lijden komt voort uit het innerlijk lijden

Veel lijden komt voort uit het innerlijk lijden, wat zich vaak door lichamelijke klachten en pijntjes laat zien. Hierdoor komen er gedachtes over jezelf en over je lichaam. Gedachtes zijn energie. Deze inzichten brengen vaak al stabilisatie of zelfs verbetering van de klacht. Durf op diepere lagen te verbinden, het leven maakt ons al vlak genoeg. Van overleven naar leven, dat je weer voelt dat je verbonden bent met jezelf, en de wereld. 

weer van jezelf houden

Herken jij jezelf in het volgende

~  slechte nachtrust

~ angstig en schrikachtig

~ kort lontje

~ veel onrust en spanning in je lijf

~ Moeite om in contact te komen met je lichaam

~ Dwang naar controle

~ Depressie

 

Kijk dan vlug verder, ik kan je helpen.

gehechtheid & verbinding

Trauma therapie

Wat maakt het dat de ene heel lang blijft zitten met een trauma gebeurtenis, en de ander er al vlug overheen is geklommen. Weet dat dit vaak te maken heeft met baby/kinds zijn, wat je meegemaakt hebt of nou juist niet meegemaakt hebt. Dus een teveel aan zorgelijk/angst gevoel van je ouders, of misschien wel te weinig gehechtheid en aanraking/aandacht, heftige geboorte, of zelfs te vlug zelfstandig geworden. Wij vergeten vaak deze facetten te herstellen, waardoor we alleen het oppervlakkige gedeelte aanpakken, maar de kern wordt vergeten. Deze kern kan zorgen voor te weinig stabiliteit of zoals we kennen: vechten, vluchten, verdedigen, bevriezen, verlammen of dissociëren modus versterken. Daardoor blijf je vaak een terugval creëren, of weet je niet hoe te verbinden of echt contact te maken. 

Ook ervaren we vaak gevoeligheid voor verslavingen, zoals overmatig sporten, winkelen, drugs, alcohol, gamen, media-aandacht, obsessief leren, seks, internet of eten. Weet dat deze verslavingen vaak niet erfelijk zijn of welke reden je ook bedenkt, maar dat het een menselijke reactie is op trauma. Het eerste probleem is dus niet waarom de verslaving er is, maar waarom de pijn. Onder de getraumatiseerde persoon bevindt zich een gezond individu, dat nooit tot uitdrukking is geweest, omdat ze nooit de ruimte kreeg om zich te uiten, nooit de relatie kreeg waarin ze kon groeien en tot uitdrukking mocht/kon komen. 

Er zit zoveel wijsheid in trauma

Realiseer je dat wij niet onze traumatische reacties en indrukken zijn, en dat we deze kunnen verwerken en zo onszelf weer worden. Voor een trauma heb je geen zwaar ongeluk, slechte herinnering, geweld, misbruik of verlies nodig, alleen al ouders die zo vervreemd zijn van hun onderbuikgevoel, en je als baby veel lieten huilen zonder je op te pakken kan al genoeg zijn. Het is vaak niet wat je aan is gedaan, maar veel meer wat je tekort bent gekomen. Het gevecht tegen het gevecht opgeven, daar bestaat heling. Durf jij jezelf te ontmoeten in de ogen van een ander? 

Weet dat trauma verwerking je helpt om echt contact te maken, het leert je beter communiceren met je omgeving. En je op diepere lagen verbinden, ook wordt je concentratie en je levenskwaliteit enorm verbeterd. Waardoor je een innerlijke rust ervaart.

Ik heb een missie en dat is om je kleur te geven in je leven, en deze weer in een dieper verbinding te mogen ervaren in je leven. Het is voor mij belangrijk en waardevol om dat te mogen geven. Een deel van mijn levensmissie, mijn manier van leven geeft mij voldoening.

Het geven van een zinvol leven is mij gegeven. 

Verwelkom alle delen die er vroeger niet mochten zijn.♥

#healingart

Werkwijze

In een sessie ga ik op zoek naar de gezonde individu die onder het getraumatiseerde persoon ligt, dat deel wat er niet mocht zijn of nooit de kans heeft gekregen om tot uitdrukking te komen. In de eerste sessie bouwen we eerst op naar een veilige basis, vanuit daar gaan we naar de bron. Waardoor je ziet dat jij de bron bent, en niet datgene dat je triggert. Weet dat het niet gaat om het uitwisselen van herinneringen, maar om jouw als persoon te verruimen, zodat er ruimte ontstaat voor al je emoties en er alle delen van jouw mogen zijn. We kunnen zo snel gaan als het kwetsbare deel van jouw kan gaan, je hebt elkaar nodig om jezelf te voelen. Contact heelt. Ik werk samen met je lichaam om je sterker te laten voelen, daar ga ik je draagkracht versterken om te kunnen helen. Ik wil je een zo fijn mogelijk behandel klimaat geven. Van overleven, naar leven. We are no human doing, we are human beings ♥ Wil je eerst een korte kennis makings gesprek, stuur mij een bericht. 

Burnout traject

      Ervaar jij het leven als overleven, en merk jij dat je niks meer voelt dan leegte. Ervaar jij eenzaamheid in de massa, of voel je je machteloos. Ik leer je weer   omgaan met gevoelens, je even vertragen en contact te maken met jezelf en zo ook met de ander. Loop jij van hot naar her, en praten over gevoelens op niks uitkomen en zo dus nog steeds niet bij de kern bent gekomen? Ik kan je uitleggen waarom dat is, dat een trauma dieper ligt dan je denkt en waarom jij jezelf manipuleert.

Dit Traject leert je anders kijken, je weer veilig te voelen bij jezelf en een ander. Je weer tot rust te brengen en zo jezelf weer te herpakken. Van overleven naar leven. Voel jij dat dit allang gaande is, maar geen stappen durft te ondernemen, ook dit is te begrijpen en uit te leggen waarom dat zo is. Traject bestaat uit:

♦2  Energetische healing, laat je ervaren hoe je energie veld werkt en hoe ermee om te gaan. 75 min

♦3  Ziels therapie, om je weer in verbinding met jezelf te brengen in jouw werkelijke zijn. We gaan op zoek naar wat je tekort bent gekomen en dat gevoel weer terug te brengen, iets in jou mag verstillen 75 min

♦2 Massage, je levensenergie weer te laten stromen, even gewoon zijn. Kijk wat aanraking kan doen. 60 min

♦2  Yin yoga les, is de tegenhanger van ons hectische leven. THE CALM IN THE STORM. Het lichaam, een mooie ingang is naar ons gevoel.

 

Bijdrage: € 444,– exclusief btw Inclusief leenboek en opdrachten

Laat dit traject je verrijken, geef jezelf deze waarde. Het zal je leven veranderen.

Dit is een heel mooi begin op verwerking van een diepgaand trauma of voorouderlijk trauma.  Hierna zijn sessies los te boeken en blijf je welkom in een tijd periode wat goed voelt voor jouw, en waar jij behoefte aan hebt.

Ontstress traject

Even tot rust komen, even jezelf “zijn”

Dit traject help je om weer tot jezelf te komen, ben jij jezelf keer op keer voorbij gelopen en weet je even niet meer wat te doen of hoe nu echt te voelen. Ik geef je inzicht om weer tot rust te komen. Het traject bestaat uit:

♦1  Energetische healing, laat je ervaren hoe je energie veld werkt en hoe ermee om te gaan. 75 min

♦3  Ziels therapie, om je weer in verbinding met jezelf te brengen in jouw werkelijke zijn. We gaan opzoek naar wat je tekort bent gekomen en dat gevoel weer terug te brengen, iets in jou mag verstillen 75 min

♦1  Massage, je levensenergie weer te laten stromen, even gewoon zijn. Kijk wat aanraking kan doen. 60 min

♦1  Yin yoga les, is de tegenhanger van ons hectische leven. THE CALM IN THE STORM. Het lichaam een mooie ingang is naar ons gevoel.

Geef jezelf een waarde, vaak mogen wij van ons zelf wel nieuwe kleding. Maar dit brengt je verder weg van je ware kern, zet jezelf op 1 door dit te mogen ervaren en krijg handvaten voor het leven.

Dit is een heel mooi begin op verwerking van een diepgaand trauma of voorouderlijk trauma.  Hierna zijn sessie’s los te boeken en blijf je welkom in een tijd periode wat goed voelt voor jouw, en waar jij behoefte aan hebt.

Bijdrage: € 333,– exclusief btw, inclusief leen boek en opdrachten.

 

  voor jouw innerlijk weten

De cursus:

“Verrijk, verwonder en vertrouw”

Deze cursus brengt het beste van verschillende werelden samen. Wat dit precies betekent kan je alleen maar ontdekken door het zelf te ervaren. Bewust verbinden, even tijd voor jezelf, maar ook om jouw werk te verlichten in wat je ook doet. Je een verdieping geeft in jouw zijn, waardoor je er ook meer voor de ander kan zijn. Weer een spirituele verbinden aan durven gaan, en de taal van de spirit leren lezen.  Omdat je dit in dit leven mag leren. Tevens mag je leren contact te maken met de spirits, zoals overleden dierbaren, krachtdieren, gidsen en meer. Het diepere weten van jezelf ontwikkelen. Een veilige haven leert te maken voor ontwikkeling, voor jezelf en de ander. Geen techniek, maar weten wat goed voor jouw en de ander is door te verbinden.

Deze cursus is er voor:

♥ weten wat het lichaam ons vertelt, en de diepere betekenis daarvan

♥ wil je jezelf verwonderen in wat er allemaal is en kan

♥ je vertrouwen te geven in jezelf en controle los mag laten

♥ leren over energievelden en je verbonden te voelen

♥ wat is de ziel en hoe maken we verbinding

♥ ben je bereid om de diepte in te gaan met jezelf

♥ beelden en dromen leren plaatsen

♥ contact maken met je gidsen

♥ je leert hoe je een huis en energie kan zuiveren

Gedurende de cursus zal je contact versterken, en je inzichten geven. Je gaat de diepere lagen aanspreken van jezelf, jouw uniekheid∗

Module 1:

Lichtwerk, hoe zit je verbinding en hoe maak ik contact. Hoe werkt een verbinding en ons energieveld.

Module 2:

Contact met energieën, wat zijn auralifters, entiteiten, spirits, hogere zelfven etc.

Module 3:

Chakra’s en hun betekenis, energie afsluiten en gronden.

Module 4:

Afstemming op diepere lagen, en betekenis van de klacht.

Innerlijke reis, diepgaand innerlijk proces werk.

Zegt je lichaam een ja, schrijf je dan nu in

Een 4-daagse cursus.

€444

Consult

Consult boeken

Stel je vraag gerust, ik denk graag met je mee.
Mocht je interesse hebben in een traject of cursus stuur mij even een bericht via mijn home page of  een mailtje.